Video

Home  »  Via Vallen - Sayang

SHARE TO:
Twitter Google+ Email WhatsApp

Download MP3
Via Vallen - Sa...

Sayang

Opo kowe krungu jerit e ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Rabakal luntur treno ku

Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
Duko pujane ati nanging koe ora ngerti
Kowe wes tak wanti wanti
Malah jebul sak iki koe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
Yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang
Opo kowe krungu, jerit e ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Ra bakal luntur tresno ku

Hari demi hari uwes tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuat ati
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
Wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
Nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang opo krungu tangis e ati ku
Mengharap koe bali nang jero ati iki
Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu jero ning ati
Aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
Mung kango sliramu
Cinta mu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Percoyo opo pemujamu

Cintamu tetap abadi

Cita Citata - Aku Mah Apa Atuh Crazy Frog In The House
« Prev Next »


Calender

« Sep 2019 »
Min Sen Sel Rab Kam Jum Sat
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12

Topik Berita

Arsip Berita

Artikel Terakhir

Digital Forensics Investigation Models

Digital Forensics Investigation Models
Sabtu, 23 Maret 2019 - 19:27:07 WIB

Janji Manismu Menyakitiku, Mau Nambah Lagi?

Janji Manismu Menyakitiku, Mau Nambah Lagi?
Jum`at, 18 Januari 2019 - 11:50:53 WIB

Anies Baswedan : SALAM DUA JARI

Anies Baswedan : SALAM DUA JARI
Minggu, 13 Januari 2019 - 02:22:10 WIB

Analisis Fenomena Reuni 212

Analisis Fenomena Reuni 212
Selasa, 4 Desember 2018 - 09:09:05 WIB

Trend Persekusi di Zaman Millenial

Trend Persekusi di Zaman Millenial
Rabu, 17 Oktober 2018 - 22:46:58 WIB

Istilah Cebong dan Kampret Ala Indonesia

Istilah Cebong dan Kampret Ala Indonesia
Senin, 8 Oktober 2018 - 14:14:38 WIB

Mengapa Islam Nusantara....?

Mengapa Islam Nusantara....?
Senin, 30 Juli 2018 - 19:01:22 WIB

Drone Emprit : Monitoring Sosmed Buatan Anak Indonesia

Drone Emprit : Monitoring Sosmed Buatan Anak Indonesia
Kamis, 26 Juli 2018 - 02:43:49 WIB

Pulang Kampung Dari Jakarta Menuju Surabaya, Lewat Tol ?

Pulang Kampung Dari Jakarta Menuju Surabaya, Lewat Tol ?
Selasa, 13 Maret 2018 - 12:20:58 WIB

Berita Bohong atau HOAX Yang Mendunia

Berita Bohong atau HOAX Yang Mendunia
Kamis, 8 Maret 2018 - 09:37:17 WIB


INDEX BERITA

Statistik Website

Go Top
3.226.243.130 | 3.226.243.130 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.08967 sec