Video

Home  »  Via Vallen - Bojo Galak


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Via Vallen - Bo...

Bojo Galak

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene



Play Video

Via Vallen - Bojo Ga...

Via Vallen - Bojo Galak

0:5:9

Tatu

Tatu

0:5:29

Album Sheila On 7 Te...

Album Sheila On 7 Terpopuler

1:0:1

Bagaikan Langit Dan ...

Bagaikan Langit Dan Bumi

0:11:30

LOCKED AWAY - R.CITY...

LOCKED AWAY - R.CITY FEAT ADAM LEVINE

0:3:41

Bagaikan Langit di S...

Bagaikan Langit di Sore Hari

0:16:39

Crazy Frog In The Ho...

Crazy Frog In The House

0:3:10

Top 10 awesome magic...

Top 10 awesome magic tricks from Zach King 2016 - Best magic tricks ever

0:17:4

DJ Aisyah Bojoku Jat...

DJ Aisyah Bojoku Jatuh Cinta Pada Jamilah

0:15:19

Takkan Pisah

Takkan Pisah

0:5:20



Quote of the day

If you want something you’ve never had, you must be willing to do something you’ve never done.

3.226.245.48 | 3.226.245.48 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.09961 sec