Video

Home  »  Via Vallen - Bojo Galak

SHARE TO:
Twitter Google+ Email WhatsApp

Bojo Galak

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Nella Kharisma - Konco Mesra Remix full album Nella Kharisma
« Prev Next »


Calender

« Dec 2018 »
Min Sen Sel Rab Kam Jum Sat
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Topik Berita

Arsip Berita

Artikel Terakhir

Analisis Fenomena Reuni 212

Analisis Fenomena Reuni 212
Selasa, 4 Desember 2018 - 09:09:05 WIB

Trend Persekusi di Zaman Millenial

Trend Persekusi di Zaman Millenial
Rabu, 17 Oktober 2018 - 22:46:58 WIB

Istilah Cebong dan Kampret Ala Indonesia

Istilah Cebong dan Kampret Ala Indonesia
Senin, 8 Oktober 2018 - 14:14:38 WIB

Mengapa Islam Nusantara....?

Mengapa Islam Nusantara....?
Senin, 30 Juli 2018 - 19:01:22 WIB

Drone Emprit : Monitoring Sosmed Buatan Anak Indonesia

Drone Emprit : Monitoring Sosmed Buatan Anak Indonesia
Kamis, 26 Juli 2018 - 02:43:49 WIB

Pulang Kampung Dari Jakarta Menuju Surabaya, Lewat Tol ?

Pulang Kampung Dari Jakarta Menuju Surabaya, Lewat Tol ?
Selasa, 13 Maret 2018 - 12:20:58 WIB

Berita Bohong atau HOAX Yang Mendunia

Berita Bohong atau HOAX Yang Mendunia
Kamis, 8 Maret 2018 - 09:37:17 WIB

SI Monitoring Penyiaran Indonesia

SI Monitoring Penyiaran Indonesia
Minggu, 31 Desember 2017 - 01:52:02 WIB

IoT : Internet of Things

IoT : Internet of Things
Jum`at, 15 Desember 2017 - 10:46:32 WIB

Cara Jitu Mengatasi Algoritma Fred

Cara Jitu Mengatasi Algoritma Fred
Kamis, 14 Desember 2017 - 16:50:17 WIB


INDEX BERITA

Statistik Website

Go Top
54.227.186.112 | 54.227.186.112 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.13455 sec