Video

Home  »  Tatu


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Tatu

Tatu 

Senajan kowe ngilang
Ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku loro
Ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane
Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku loro
Ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane
Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Sing tak rasake



Play Video

Jangan Lupa Bahagia ...

Jangan Lupa Bahagia - 2Tiktok

0:3:27

DJ Akimilaku

DJ Akimilaku

0:12:39

Sayang 2 Reggae

Sayang 2 Reggae

0:4:42

Remix full album Nel...

Remix full album Nella Kharisma

1:8:29

Tatu

Tatu

0:5:29

Sang Alang - 2019 Ga...

Sang Alang - 2019 Ganti Presiden

0:5:27

Deen Assalam - SABYA...

Deen Assalam - SABYAN

0:2:41

Akhirnya Ku Menemuka...

Akhirnya Ku Menemukanmu

0:4:36

SamSonS - Kenangan T...

SamSonS - Kenangan Terindah

0:4:8

10 Amazing Science T...

10 Amazing Science Tricks Using Liquid!

0:6:29



Quote of the day

Happy people is not a great man in every way, but one that can find simple things in life and give thanks diligent.

3.236.126.101 | 3.236.126.101 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.09247 sec