Video

Home  »  Sepine Wengi


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Sepine Wengi

Sepine Wengi

cobo saw-ngen langit wengi iki
kemerlip lintang nambahi kangene ati
opo ra kelingan naliko pacaran
koe nate janji ra bakal mbok blenjani

nanging saiki
koe ono ngendi
tekomu tanpo semayan
lungamu tanpo pamitan

neng kene aku ngenteni
sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono
biso bahagio...

aku ra bakal dolanan
seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku
nandang loro ati....

neng kene aku ngenteni
sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono
biso bahagio

aku ra bakal dolanan
seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku
nandang loro ati...



Play Video

Repvblik - Sakit Aku...

Repvblik - Sakit Aku Sakit (Official Music Video)

0:3:52

Goyang Tetew

Goyang Tetew

0:7:54

Exist - Mencari Alas...

Exist - Mencari Alasan

0:5:30

Balik Kanan Wae

Balik Kanan Wae

0:5:8

Alan Walker - Sing M...

Alan Walker - Sing Me To Sleep

0:3:11

SLAM - Gerimis Mengu...

SLAM - Gerimis Mengundang

0:5:31

Via Vallen - Ditingg...

Via Vallen - Ditinggal Rabi

0:4:32

Ayah - Laoneis Band

Ayah - Laoneis Band

0:4:45

Konco Turu

Konco Turu

0:4:36

Endank Soekamti - Sa...

Endank Soekamti - Sampai Jumpa

0:4:46



Quote of the day

Happy people is not a great man in every way, but one that can find simple things in life and give thanks diligent.

3.236.126.101 | 3.236.126.101 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.11471 sec