Video

Home  »  Sampek Tuwek


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Sampek Tuwek

Sampek Tuwek

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Hu-whoa-ah
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku, oh

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Sampek tuwek we ra bakal tak culno

Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Gawe uripku, oh, mesem saben bengi



Play Video

Nella Kharisma - Kon...

Nella Kharisma - Konco Mesra

0:5:7

Last Child Full Albu...

Last Child Full Album | Lagu Terbaru 2017

1:0:8

Jangan Lupa Bahagia ...

Jangan Lupa Bahagia - 2Tiktok

0:3:27

Goyang Badontot

Goyang Badontot

0:6:35

Akhirnya Ku Menemuka...

Akhirnya Ku Menemukanmu

0:4:36

Endank Soekamti - Sa...

Endank Soekamti - Sampai Jumpa

0:4:46

Konco Turu

Konco Turu

0:4:36

LAW KANA BAINANAL HA...

LAW KANA BAINANAL HABIB

0:3:5

SLAM - Gerimis Mengu...

SLAM - Gerimis Mengundang

0:5:31

COUNT ON ME- BRUNO M...

COUNT ON ME- BRUNO MARS

0:3:13



Quote of the day

Getting up in the morning is a sign that you can achieve the goal's life better than yesterday

54.236.59.154 | 54.236.59.154 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.09484 sec