Video

Home  »  Pamer Bojo


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Pamer Bojo

Pamer Bojo 

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku



Play Video

Serebro - Mi Mi Mi

Serebro - Mi Mi Mi

0:3:17

Deen Assalam - SABYA...

Deen Assalam - SABYAN

0:2:41

Alan Walker - Faded

Alan Walker - Faded

0:3:12

Boney M - Rivers of ...

Boney M - Rivers of Babylon

0:4:17

Everything I Do

Everything I Do

0:6:32

Ukays - Disana Menan...

Ukays - Disana Menanti Disini Menunggu

0:5:34

Amazing Secret Monit...

Amazing Secret Monitor! (How To)

0:2:21

Dalan Liyane Happy A...

Dalan Liyane Happy Asmara

0:4:24

Repvblik - Hanya Ing...

Repvblik - Hanya Ingin Kau Tahu

0:3:52

Hareudang

Hareudang

0:6:24



Quote of the day

Do not blame your past, because the past will never change.

35.173.215.75 | 35.173.215.75 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.11406 sec