Video

Home  »  Paijo


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Paijo

Paijo

Jo paijo, opo kowe ra karoso
Sak bendino kowe dadi omongane tonggoh
Jo paijo, opo kowe ra isin
Saben ketemu konco koncomu kabeh mbatin

Opo mbiyen kowe ora kelingan
Naliko ngucap janji pas dadian
Jare bakal ngopeni sak lawase
Sak iki malah mbok siak siak e

Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure
Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Opo mbiyen kowe ora kelingan
Naliko ngucap janji pas dadian
Jare bakal ngopeni sak lawase
Sak iki malah bok siak-siak e

Kerjomu tura turu mongan mangan mrono mrene
Dolan nanti la liyo mora pa kowe tombone
Ra peduli bojomu seng kleleran neng omah
Durung mangan amergo ra iso tuku beras salah uwe

Paijo mumet ndase
Ditinggal bojone
Minggat dadi TKW
Jare ben akeh duite

Paijo loro ati
Disirek bojone
Jarene ora kuat
Ngragati wedak pupure

Paijo mumet ndase
Ditinggal bojone
Minggat dadi TKW
Jare ben akeh duite

Paijo loro ati
Disirek bojone
Jarene ora kuat
Ngragati wedak pupure

Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure
Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure
Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure



Play Video

Mama Muda

Mama Muda

0:6:30

Ayah - Nella Kharism...

Ayah - Nella Kharisma

0:6:34

Banyu Langit

Banyu Langit

0:4:58

Secawan Madu

Secawan Madu

0:6:1

Repvblik - Telah Kub...

Repvblik - Telah Kuberikan

0:4:48

DJ Tetew Mama Muda R...

DJ Tetew Mama Muda Remix

0:11:33

Illux ID - Mundur Al...

Illux ID - Mundur Alon Alon

0:4:23

Repvblik - Aku Takut

Repvblik - Aku Takut

0:4:10

Iwan Fals - Full Alb...

Iwan Fals - Full Album Koleksi Akustik

1:38:28

DJ SLOW SALAH APA AK...

DJ SLOW SALAH APA AKU

0:5:30



Quote of the day

You'll Never Know, if you never try... To Forgive you past and simply be mine...

3.226.245.48 | 3.226.245.48 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.11462 sec