Video

Home  »  Ngelabur Langit


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Ngelabur Langit

Ngelabur Langit

nabur uyah nong segoro
sing ono artine paran paran
podo koyo ngelabur langit manasi geni
yo sing ono lekas putuse

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas, duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas, duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas, duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane



Play Video

Repvblik - Sakit Aku...

Repvblik - Sakit Aku Sakit (Official Music Video)

0:3:52

SamSonS - Kenangan T...

SamSonS - Kenangan Terindah

0:4:8

Last Child Full Albu...

Last Child Full Album | Lagu Terbaru 2017

1:0:8

Repvblik - Selimut T...

Repvblik - Selimut Tetangga (Official Music Video)

0:4:8

Bumi Langit - Wali

Bumi Langit - Wali

0:4:44

Skrillex and Damian ...

Skrillex and Damian Marley - Make It Bun Dem

0:14:56

Banyu Langit

Banyu Langit

0:4:58

Rantau Den Pajauah

Rantau Den Pajauah

0:5:29

DJ Aisyah Bojoku Jat...

DJ Aisyah Bojoku Jatuh Cinta Pada Jamilah

0:15:19

Sampek Tuwek

Sampek Tuwek

0:5:20



Quote of the day

Courage is not the absence of fear. Brave man is not a man who no feel afraid, but he who succeeded in the face of fear.

18.205.109.152 | 18.205.109.152 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.11001 sec