Video

Home  »  Nella Kharisma - Wegah Kelangan


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Nella Kharisma ...

Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane



Play Video

Endank Soekamti - Sa...

Endank Soekamti - Sampai Jumpa

0:4:46

Saigon Kick - Love i...

Saigon Kick - Love is On The Way

0:4:25

Repvblik - Telah Kub...

Repvblik - Telah Kuberikan

0:4:48

DJ Aisyah Bojoku Jat...

DJ Aisyah Bojoku Jatuh Cinta Pada Jamilah

0:15:19

Koes Plus - Full Alb...

Koes Plus - Full Album Lawas

1:30:53

Dj Remix 2017 Dugem ...

Dj Remix 2017 Dugem Nonstop

0:51:1

DJ SLOW SALAH APA AK...

DJ SLOW SALAH APA AKU

0:5:30

Album Dewa 19

Album Dewa 19

1:2:29

Sepine Wengi

Sepine Wengi

0:5:40

Bruno Mars - The Laz...

Bruno Mars - The Lazy Song [OFFICIAL VIDEO]

0:3:28



Quote of the day

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

18.233.111.242 | 18.233.111.242 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.0921 sec