Video

Home  »  Eny Sagita - Oplosan 2


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Eny Sagita - Op...

Oplosan 2

Diklumpukne kancane dibukak oplosane
Diombe rame rame jarene enak rasane
Gelase amung siji diputer gonta ganti
Konco konco ngenteni tibo wayahe dijoki

Jarene kroso mumet ning awak kroso anget
Opo iku sing diarani wong mendem
Mlakune sempoyongan ora ngerti yen joblangan
Tibo mak blug dadi gotongan

Awak wis lemes duite ludes
Urip rasane tansah ngenes
Mbok dipikir pikir yen ra ono untunge
Cukup ditutup oplosane

Tobat tobat dudu soto babat
Kapok kapok jo mung kapok lombok
Wiwit dino iki mendeme dimareni
Mugi gusti enggal ngijabahi

Diklumpukne kancane dibukak oplosane
Diombe rame rame jarene enak rasane
Gelase amung siji diputer gonta ganti
Konco konco ngenteni tibo wayahe dijoki

Jarene kroso mumet ning awak kroso anget
Opo iku sing diarani wong mendem
Mlakune sempoyongan ora ngerti yen joblangan
Tibo mak blug dadi gotongan

Awak wis lemes duite ludes
Urip rasane tansah ngenes
Mbok dipikir pikir yen ra ono untunge
Cukup ditutup oplosane

Tobat tobat dudu soto babat
Kapok kapok jo mung kapok lombok
Wiwit dino iki mendeme dimareni
Mugi gusti enggal ngijabahi

Tobat tobat dudu soto babat
Kapok kapok jo mung kapok lombok
Wiwit dino iki mendeme dimareni
Mugi gusti enggal ngijabahi



Play Video

Koes Plus - Full Alb...

Koes Plus - Full Album Lawas

1:30:53

Via Vallen - Bojo Ga...

Via Vallen - Bojo Galak

0:5:9

Mama Muda

Mama Muda

0:6:30

Nella Kharisma - Weg...

Nella Kharisma - Wegah Kelangan

0:5:37

Dadali - Disaat Aku ...

Dadali - Disaat Aku Mencitaimu

0:3:58

Ya Asyiqol - Sabyan

Ya Asyiqol - Sabyan

0:5:33

COUNT ON ME- BRUNO M...

COUNT ON ME- BRUNO MARS

0:3:13

Ngelabur Langit

Ngelabur Langit

0:6:38

DJ Akimilaku

DJ Akimilaku

0:12:39

Ayah - Nella Kharism...

Ayah - Nella Kharisma

0:6:34



Quote of the day

I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel

3.226.245.48 | 3.226.245.48 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.11105 sec