Video

Home  »  Dalan Liyane


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Dalan Liyane

Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun



Play Video

Ayah - Laoneis Band

Ayah - Laoneis Band

0:4:45

Nella Kharisma - Weg...

Nella Kharisma - Wegah Kelangan

0:5:37

Skrillex and Damian ...

Skrillex and Damian Marley - Make It Bun Dem

0:14:56

Repvblik - Sandiwara...

Repvblik - Sandiwara Cinta (Official Music Video)

0:4:5

Bruno Mars - The Laz...

Bruno Mars - The Lazy Song [OFFICIAL VIDEO]

0:3:28

Cita Citata - Aku Ma...

Cita Citata - Aku Mah Apa Atuh

0:3:36

COUNT ON ME- BRUNO M...

COUNT ON ME- BRUNO MARS

0:3:13

Saigon Kick - Love i...

Saigon Kick - Love is On The Way

0:4:25

Iwan Fals - Full Alb...

Iwan Fals - Full Album Koleksi Akustik

1:38:28

DJ Tetew Mama Muda R...

DJ Tetew Mama Muda Remix

0:11:33



Quote of the day

Nothing is impossible. Anything can happen as long as we believe.

3.236.126.101 | 3.236.126.101 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.11017 sec