Video

Home  »  Dalan Liyane Happy Asmara


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Dalan Liyane Ha...

Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Kowe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun



Tatu
Next

Play Video

Konco Turu

Konco Turu

0:4:36

RADJA Full Album

RADJA Full Album

1:14:28

Ukays - Disana Menan...

Ukays - Disana Menanti Disini Menunggu

0:5:34

SUNGGUH KU MERASA RE...

SUNGGUH KU MERASA RESAH

0:5:24

Nella Kharisma - Kon...

Nella Kharisma - Konco Mesra

0:5:7

Khai Bahar &...

Khai Bahar & Siti Nordiana - Memori Berkasih

0:5:20

Sang Alang - 2019 Ga...

Sang Alang - 2019 Ganti Presiden

0:5:27

Album Dewa 19

Album Dewa 19

1:2:29

Eny Sagita - Oplosan...

Eny Sagita - Oplosan 2

0:6:36

Bad Liar

Bad Liar

0:4:43



Quote of the day

Every successful person must have a failure. Do not be afraid to fail because failure is a part of success.

3.236.126.101 | 3.236.126.101 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.12617 sec