Video

Home  »  Banyu Langit


SHARE TO:
Twitter Line Email WhatsApp

Download MP3
Banyu Langit

Banyu  Langit

Sworo angin
Angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani

Pengen nangis
Ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono ngimpi

Ngalemo
Ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku

Ngalemo
Ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit
Sing ono nduwur kayangan
Watu gedhe
Kalingan mendunge udan

Telesono
Atine wong sing kasmaran
Setyo janji
Seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra garing ngekep janji

Ora lamis
Gedhene nggonku nresnani
Nganti kapan
Aku ora biso lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane



Play Video

Remix Dangdut

Remix Dangdut

0:55:11

Dalan Liyane

Dalan Liyane

0:4:45

DJ Tetew Mama Muda R...

DJ Tetew Mama Muda Remix

0:11:33

Repvblik - Sudah Cuk...

Repvblik - Sudah Cukup

0:3:38

Alan Walker - The Sp...

Alan Walker - The Spectre

0:3:27

Kartonyono Medot Jan...

Kartonyono Medot Janji

0:4:8

Everything I Do

Everything I Do

0:6:32

Iwan Fals - Full Alb...

Iwan Fals - Full Album Koleksi Akustik

1:38:28

Alan Walker - Alone

Alan Walker - Alone

0:2:43

Nella Kharisma - Kon...

Nella Kharisma - Konco Mesra

0:5:7



Quote of the day

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

3.236.126.101 | 3.236.126.101 | Browser Tidak di ketahui - CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) | System Operasi tidak di ketahui - System Operasi tidak di ketahui | 0.11898 sec